Till toppen av sidan
Nav

Avfuktare

Att använda sig av en avfuktare i tvättstugan är ett bra sätt att torka tvätten.

Läs mer

KCC

Ahlsell marknadsför sina komfortprodukter för hemmiljö under namnet KCC. KCC-sortimentet omfattar produkter som portabel luftkonditionering och avfuktare osv. De samarbetar direkt med tillverkaren, utan mellanhänder, och kan därför erbjuda produkter som är anpassade för nordiska klimatförhållanden.

 

Header_kcc

 

KCC avfuktare

Vill du skydda ditt hem från fuktskador? KCC erbjuder ett noga utvalt sortiment av högeffektiva luftavfuktare, som hjälper dig att skapa en behaglig och hälsosam inomhusmiljö.

Hos Ahlsell hittar du modernt designade luftavfuktare som är såväl smidiga och lättplacerade som energisnåla och tystgående. Avfuktare kan exempelvis placeras i tvättstugan, badrummet, bastuutrymmet eller sommarstugan.

Varför fukta av?

Aktiviteter som tvätt, matlagning, bad och dusch bidrar tillsammans med tätare isolering till att bilda kondens på tapeter, mattor och andra ytor. Vilket i förlängningen kan leda till fuktskador, mögel och kvalsterangrepp. Med KCC:s energieffektiva avfuktare reduceras den oönskade fukten i inomhusluften. Den inbyggda hydrostaten upprätthåller automatiskt en optimal luftfuktighetsnivå. Den fuktiga luften sugs in och kondenseras i förångaren. Överflödig fukt leds till avloppet eller samlas i kondensbehållaren. Sedan återför luftavfuktaren den nu torra och uppvärmda luften till rummet och skapar på så sätt ett angenämt inomhusklimat.

KCC 10A

Liten, smidig och effektiv – perfekt för tvättstugan där den torkar tvätten snabbt och enkelt. Avfuktningskapacitet 10 liter/dygn. Tack vara sin smidiga design är avfuktaren KCC-10A lätt att placera. Passar ytor på upp till 40 m2

För att läsa mer om KCC-10A

 

Avfuktare - Hög luftfuktighet kan orsaka problem

Köpa avfuktare