Till toppen av sidan
Nav

Avfuktare

Att använda sig av en avfuktare i tvättstugan är ett bra sätt att torka tvätten.

Läs mer

Electrolux

Electrolux är en av världens största tillverkare av hushållsprodukter. Electrolux tillverkar bland annat tvättmaskiner, diskmaskiner, kylskåp, dammsugare, värmepumpar, avfuktare och luftrenare. Fler än 50 miljoner Electroluxprodukter säljs till konsumenter i 150 länder varje år.

 

Avfuktare_electrolux1

 

Electrolux avfuktare

Den perfekta luftfuktighetsnivån året runt med en avfuktare från Electrolux. Njut alltid av ett komfortabelt inomhusklimat med den här avfuktaren med vilken du kan ställa in den relativa luftfuktigheten på den nivå som passar dig.

Med en ComfortDry-avfuktare får du ett inomhusklimat som är både behagligt och hälsosamt. Den minskar luftfuktigheten och renar luften genom ett antibakteriellt filter dessutom är den lätt att flytta till det rum där du behöver den. Electrolux sortiment av avfuktare har en kapacitet mellan 15 och 25 liter och täcker alla behov som kan uppstå i hemmet.

Om du ställer den i tvättstugan märker du snart att kläderna torkar fortare.

 

Electrolux EXD15DN

Behagligt inomhusklimat med avfuktare från Electrolux, kapacitet 15 liter/dygn. Hög kapacitet och stilren, skandinavisk design. Den perfekta luftfuktighetsnivån året runt: Njut alltid av ett komfortabelt inomhusklimat med den här avfuktaren med vilken du kan ställa in den relativa luftfuktigheten på den nivå som passar dig

För att läsa mer om EXD15DN

Avfuktare - Hög luftfuktighet kan orsaka problem

Köpa avfuktare