Till toppen av sidan
Nav

Avfuktare

Att använda sig av en avfuktare i tvättstugan är ett bra sätt att torka tvätten.

Läs mer

Arctus Nordic

Arctus är byggd för jordens hårdaste klimat, vårt nordiska. Det ställer verkligen krav på alla oss som inte bara vill skapa ett behagligt och trivsamt inomhusklimat, utan som också vill säkra konditionen i våra hus och fastigheter. Arctus står för design, funktionalitet, nordenanpassning samt rätt inomhusklimat 365 dagar om året.

Avfuktare_header_Fenja2

 

Avfuktare Fenja

Moderna luftavfuktare som effektivt avfuktar dina utrymmen! De här luftavfuktarna passar dig som har hus med källarplan, för dig med tvättstuga eller dig som helt enkelt vill, på ett snabbt och energieffektivt sätt, torka dina kläder.
Avfuktaren Fenja finns i tre modeller. De är en snygg luftavfuktare med smarta funktioner och enkelt användargränssnitt. De är tysta, lätta att flytta och har användarvänligt utformade vattentankar som är lätt att byta utan vattenspill. Avfuktaren Fenja är förberedd för kontinuerlig avrinning via slanganslutning. Fenja avfuktar och renar luften på ett effektivt sätt med hjälp av ett rengöringsbart förfilter.

Arbetsområde för avfuktaren Feja är 5°C – 35°C. Endast för inomhusbruk!

 

Arctus Fenja 10

Fenja 10 är en snygg luftavfuktare med smarta funktioner och enkelt användargränssnitt, avfuktar 10 L per dygn. Andra smarta funktioner är automatisk återstart vid elavbrott, valbara avfuktningslägen, timer, fläktlägen och automatisk stopp vid full behållare.

För att läsa mer om Acrtus Fenja 10

Avfuktare - Hög luftfuktighet kan orsaka problem

Köpa avfuktare