Till toppen av sidan
Nav

Avfuktare

Att använda sig av en avfuktare i tvättstugan är ett bra sätt att torka tvätten.

Läs mer

Arctus Nordic

Arctus är byggd för jordens hårdaste klimat, vårt nordiska. Det ställer verkligen krav på alla oss som inte bara vill skapa ett behagligt och trivsamt inomhusklimat, utan som också vill säkra konditionen i våra hus och fastigheter. Arctus står för design, funktionalitet, nordenanpassning samt rätt inomhusklimat 365 dagar om året.

Avfuktare_header_Fenja2

 

Avfuktare Fenja

Moderna luftavfuktare som effektivt avfuktar dina utrymmen! De här luftavfuktarna passar dig som har hus med källarplan, för dig med tvättstuga eller dig som helt enkelt vill, på ett snabbt och energieffektivt sätt, torka dina kläder.
Avfuktaren Fenja finns i tre modeller. De är en snygg luftavfuktare med smarta funktioner och enkelt användargränssnitt. De är tysta, lätta att flytta och har användarvänligt utformade vattentankar som är lätt att byta utan vattenspill. Avfuktaren Fenja är förberedd för kontinuerlig avrinning via slanganslutning. Fenja avfuktar och renar luften på ett effektivt sätt med hjälp av ett rengöringsbart förfilter.

Arbetsområde för avfuktaren Feja är 5°C – 35°C. Endast för inomhusbruk!

 

Arctus Fenja 10

Fenja 10 är en snygg luftavfuktare med smarta funktioner och enkelt användargränssnitt, avfuktar 10 L per dygn. Andra smarta funktioner är automatisk återstart vid elavbrott, valbara avfuktningslägen, timer, fläktlägen och automatisk stopp vid full behållare.

För att läsa mer om Acrtus Fenja 10

 

fenja_10

 

Model Fenja 10
Avfukt. kapacitet 10 L / dygn
Avfukt. kapacitet 0,42 L / h
Maximalt luftflöde 100 m³/h
Kapacitet vattentank 1,9 L
Höjd 47,6 cm
Bredd 29,0 cm
Djup 20,1 cm
Vikt 9,7 kg
Filter Förfilter
Ljudnivå 34-46 db(A)
Fläktlägen + autoläge 4
Effektförbrukning max 220 W
Garanti 2 år

Arctus Fenja 20S

Fenja 20S är en snygg luftavfuktare med smarta funktioner och enkelt användargränssnitt, avfuktar 20 L per dygn. Andra smarta funktioner är automatisk återstart vid elavbrott, valbara avfuktningslägen, timer, fläktlägen och automatisk stopp vid full behållare. Nu även med 4D filter!

- För att läsa mer om Acrtus Fenja 20S

 

Model Fenja 20S
Avfukt. kapacitet 20 L / dygn
Avfukt. kapacitet 0,83 L / h
Maximalt luftflöde 140 m³/h
Kapacitet vattentank 3,8 L
Höjd 58,6 cm
Bredd 35,0 cm
Djup 24,2 cm
Vikt 9,7 kg
Filter  4D filter + Förfilter
Ljudnivå 34-46 db(A)
Fläktlägen + autoläge 4
Effektförbrukning max 345 W
Garanti 2 år

 

Fenja 20_svart

 

Arctus Fenja 25

Den senaste luftavfuktaren med nya smarta funktioner så som klädtorkningsfunktion och med ett 4D-filter som motverkar mögel, svamp och bakterier – faktorer som bidrar till dålig luft.

Den är tyst, lätt att flytta och har en användarvänligt utformad vattentank som är lätt att byta utan spill. Med avfuktaren Fenja 25 medföljer dessutom slang för kontinuerlig avrinning.

Den här luftavfuktaren passar dig som har hus med källarplan, för dig med tvättstuga eller dig som helt enkelt vill, på ett snabbt och energieffektivt sätt, torka dina kläder.

Andra smarta funktioner är automatisk återstart vid elavbrott, valbara avfuktningslägen, timer, fläktlägen avfuktar 25 L per dygn och automatisk stopp vid full behållare. IP Klassning IP22

Läs mer om Actus Fenja 25

 

fenja25

 

 

 

Model Fenja 25
Avfukt. kapacitet 25 L / dygn
Avfukt. kapacitet 1,04 L / h
Maximalt luftflöde 170 m³/h
Kapacitet vattentank 5 L
Höjd 61,4 cm
Bredd 37,2 cm
Djup 28,2 cm
Vikt 14,5 kg
Filter 4D filter +Förfilter
Ljudnivå 34-48 db(A)
Driftslägen 5
Garanti 2 år

 

PrintSå många som vart tredje hus har problem med någon form av fukt. Förebygg eventuella fuktproblem med en avfuktare från Arctus Fenja!

Avfuktare - Hög luftfuktighet kan orsaka problem

Köpa avfuktare